HotSjok proeven: het nieuwe paradepaardje van The Dutch Pepper Company

HotSjok, het nieuwe paradepaardje van The Dutch Pepper Company,  is vanaf zondag 16 november te proeven en te koop bij het Safe Market pop–up shop concept in in het winkelcentrum de Enter Deux te Maastricht. Safe Market vindt plaats tegenover de Xenos aan de andere kant van de roltrap/ lift. (Entre Deux (1 etage) Dominicanerplein Maastricht).

Hot Sjok  is gemaakt met  heerlijke Belgische Callebaut chocolade, volgens een traditioneel  Maastrichts chocolade recept (van de chocolatiers van Chocolaterie Lemmens),  in combinatie met  3 gram hoogwaardige duurzame zwarte Kampot peper van The Dutch Pepper Company.

Een paar reacties van mensen die de HotSjok hebben kunnen voorproeven (en ja: ze verkeren allemaal in goede gezondheid):  “ Verrassend lekker” , “ik kan er niet van af blijven” en “ Ik heb nog nooit zo’n lekkere chocolade geproefd".

In november kun je van vrijdag tot en met zondag je van 16:00 tot 16:30 uur onze HotSjok proeven. Op donderdag kun je onze HotSjok van 19:00 tot 19:30 uur proeven. In december veranderen de dagen en tijden.

Verder wordt de Kampot peper gedurende de gehele dag in verschillende verrassend lekkere smaakcombinaties aan het winkelende publiek aangeboden. 

Safe market is een platform waar kunstenaars, designers, ondernemers en organisaties een mogelijkheid krijgen om hun producten en diensten  aan te bieden aan een  breed internationaal publiek. Qua producten is Safe market voornamelijk gericht op: kunst, natuur, ecologisch, organisch, handgemaakt of recycling /upcycling.

Waarschuwing: HotSjok smaakt naar meer! 


Klik hier voor verkoopadressen van onze Kampot Peper Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld